Saturday, 11 January 2014

Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih

Assalamualaikum


Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih di anjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Zara Nurhaidah dan Iluvtour. Siapa yang nak join sila tekan banner di atas :)

7 comments:

  1. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2014/01/mini-ga-bookmark-limited-edition-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam mama..terima kasih sudi singgah sini..gudluck...:)

      Delete
  2. Meluangkan sedikit masa yang ada kat blog nie :)

    ReplyDelete
  3. Susah la nak komen ada vrfctn word kat ruang komen tu.. ble tak kalau saya bg cadangan admin remove benda tu.. lihat tutorial nie.. :)

    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2014/01/tutorial-blog-buang-pengesahan.html

    Serious susah nak komen kalau ada benda tu.. hehe. Juz cadangan je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sbb bagitau...saya tak perasan pun ada VW masa nak komen dekat blog saya..dah buat mcm toturial itu...harap2 lepas nie memudahkan org nak komen kat blog ini...:)

      Delete