Monday, 11 April 2016

Preloved Novel #2

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, 1/4 baru ni aku dah selamat berperang dengan paper terakhir untuk sem 2. Dan sekarang aku dah pulang ke kampung untuk bercuti selama 2 bulan(kiraan kasarnya). Setelah berbagai-bagai dugaan yang aku tempoh dalam sem 2 tu, akhirnya dapat tarik nafas lega. Dapat jugak rehat lama.

So, sekarang aku nak buat kerja part time macam biasa. Jual novel terpakai. Rak buku aku pun dah nak roboh. (propa) Disebabkan malas nak simpan buku banyak2 dan aku pun jenis baca sekali je lepas tu buat pekasam. Baiklah jual untuk orang lain yang nak baca.

Okey, kat bawah ni aku akan letak novel2 yang aku nak jual. Bukan novel aku sorang je tapi ada jugak novel orang lain yang aku jual. Sama2 tolong jualkan. Kalau ada yang berkenan di hati boleh PM aku kat fb ya?

FACEBOOK : Izzati Aisyah Md Nor

Kalau nak mintak no whatsApp boleh pm dulu kat fb eh. Jangan request friend sebab kadang kala aku tak terpandang kat situ. So, PM jer senang. Kalau lambat balas tu bukan saja2 tak mau tengok mesej tapi mungkin masa tu ada hal penting yg perlu diutamakan. Relaks, okay?



 Here You Go!



Novel Karya Seni

LOVE YOU MR.ARROGANT - SOLD
KAHWIN GANTI - SOLD
AKANKAH BAHAGIA ITU MILIK KITA? - SOLD
YA MAULANA - SOLD
JUJURLAH NIKAHI AKU - SOLD
KAHWIN GANTI - SOLD



Novel KN, INTENS, OCTOBER & FP

DIA SEMANIS HONEY - SOLD


Novel IKP & LNP

KASIH ITU CINTA - SOLD
DI PENGHUJUNG CINTAKU ADELIA - SOLD
SESUNGGUHNYA DIA LELAKI PELINDUNGKU - SOLD



Novel JS


Novel Alaf 21 & Buku Prima

RINDU AWAK 200% - SOLD
ANDAI ITU TAKDIRNYA - SOLD
TAK MUNGKIN DIA - SOLD

 - Harga mengikut keadaan novel -



Ni pulak special sikit sebab cover baru & ada tandatangan para pelakon adaptasi novel Uda & Dara iaitu Zul Ariffin, Siti Saleha & Anis Al-Idrus

Harga asal : RM22
Harga Jual : RM28 (semenanjung) RM30 (sabah/sarawak)



******

Ni pula novel yang saya tolong jualkan untuk kawan saya.

Condition : TIP TOP



RM18 SEBUAH 

Tambahan RM3 untuk pos ke Sabah/Sarawak



Contengan Jalanan = RM15
Kalau Sayang Jangan Marah = RM20 

Tambahan RM3 untuk pos ke Sabah/Sarawak







ANTARA 5 DARJAT & ANGKER = RM18 SEBUAH 

Tambahan RM3 untuk pos ke Sabah/Sarawak











KPJ, SNC, SH, USL & MCT : ILY = RM20 SEBUAH 

Tambahan RM3 untuk pos ke Sabah/Sarawak



RM17 SEBUAH 

Tambahan RM3 untuk pos ke Sabah/Sarawak



******

Okey, itu sahaja novel2 yang aku nak jual. Kalau rasa berkenan di hati boleh PM.


*Penghantaran novel hanya dilakukan 1 kali dalam seminggu atau mengikut keadaan semasa.
*Bayaran dibuat melalui acc CIMB je. (Memandangkan aku ada satu je acc bank) Tapi takpe, boleh buat online transfer Maybank ke CIMB thru Maybank 2u.
*Booking hanya valid untuk 2 hari sahaja. Lambat respon, novel yang dibooked akan dijual kepada orang lain pula.
*Selamat memborong. (konon)


With Love,
Izzati Aisyah

2 comments:

  1. salam, novel Couple by Anna Lee ada utk dijual tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, sorry tak jual
      kalau ada fb boleh pm online seller fb : Ratu Bako
      mungkin dia ada lagi stok novel tu..:)

      Delete