Friday, 6 February 2015

Preloved Novel

Assalamualaikum,

Hari ni nak buat aktiviti jual beli plak. Memandangkan rak buku dah penuh, so nak let go beberapa buah novel ni. Ramai yang tanya, kenapa nak jual? Tak sayang ke? Jawabku, opcoslah sayang tapi nak buat macam mana dah terpaksa dijual sebab takde tempat nak simpan dan memandangkan sekarang aku perlu duit poket juga untuk beli barang2 keperluan. huhuhu

Ok, di bawah ni aku letak gambar2 novel yang ingin dijual. Kalau berminat just pm aku di :

Facebook : Izzati Aisyah Md Nor

sebab kat situ je aku aktif. Jangan request friend eh, terus pm kat fb kalau nak tanya harga novel yang korang nak sebab aku ni jarang sekali tengok bahagian friend request tu. So, nak cepat terus PM.



Here you go!

Novel JS
( Mr.awesome guy tu novel FP tapi tersesat lak masuk dalm gambar ni) hehehe

Cintaku Luruh di Oxford - SOLD
Sandal Bunga-Bunga - SOLD
Si Mangkut Tingkat - SOLD

Novel KN

Kalau Memang Harus Begitu - SOLD
Akadku Yang Terakhir - SOLD
Coke & Sundae - SOLD
Coke & Sundae II - SOLD
Aku Yang Kau Tinggalkan - SOLD
Sha & Shah - SOLD

Novel KS & P2U

Miss You Mr. Arrogant - SOLD
Lelaki Eksklusif - SOLD
Suami Ekspress - SOLD
Suamiku Tak Romantik Tapi Autistik - SOLD
Hikayat Cinta Si Pematah Hati - SOLD
Bukan Kerana Aku Tak Cinta - SOLD
Suami Yang Kubenci - SOLD
Pabila Romeo VS Juliet - SOLD

Novel KS & P2U

Perempuan Lindungan Kaabah - SOLD
Sungguh! Aku Gilakan Kau - SOLD

Novel Alaf 21

Dialah Cinta Hatiku - SOLD
Sehangat Asmara - SOLD
Kasih Antara Kita - SOLD
Sah! Aku Cinta Kamu - SOLD

Novel Alaf 21

Novel LNP, IKP, BP, FP & Karytos

Lelaki Sedingin Dia - SOLD
Si Kolot Suamiku - SOLD
Kau Kekasih Gelapku - SOLD
Wasilah Kasih - SOLD


Ok, itu jelah senarai novel yang aku nak jual. Kalau berminat bolehlah pm. Kalau lambat balas sorry ya, mungkin masa tu aku tak online. Tapi jangan risau sebab tiap2 hari aku buka fb. Memandangkan aku masih "bercuti".

*Penghantaran novel hanya dilakukan 1 kali dalam seminggu.
*Bayaran dibuat melalui acc CIMB je. (Memandangkan aku ada satu je acc bank) Tapi takpe, boleh buat online transfer Maybank ke CIMB thru Maybank 2u.
*Booking hanya valid untuk 2 hari sahaja. Lambat respon, novel yang di booked akan dijual kepada orang lain pula.
*Selamat memborong. (propa je macam ada org nak beli) hehehe

With Love,
Izzati Aisyah